Za tvoju ljubav - Sapunice | Sapunice

Za tvoju ljubav

( Por Tu Amor )

za-tvoju-ljubav

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 1999

PRODUKCIJA: Televisa

BROJ EPIZODA: 90

REDATELJ: Luis Eduardo Reyes

AUTOR: Caridad Bravo Adams

http://www.televisa.com/

Sadržaj serije

Maria del Cielo (Gabriela Spanic) je djevojka koja živi u mjestašcu San Carlos i zaručena je za Sergija. Maria del Cielo i Sergio bi se trebali uskoro vjenčati, ali je Marijina sestra Brisa tajno zaljubljena u Sergija. Uskoro u San Carlos dolazi milijunaš Marco Duran (Saul Lisazo). Njegov dolazak u malu sredinu izaziva niz promjena. Maria del Cielo (Gabriela Spanic) svojom ljepotom i osebujnim karakterom probudi zanimanje bogatog milijunaša. Ona je žena o kojoj je cijelog života maštao, no on je za nju običan uljez koji je došao svojim novcem unijeti nemir u njezino mjesto.

Marco organizira zabavu u čast Cielo, no ona i njena obitelj odluče ne doći. Jedino se njezina sestra Brisa iskrade i dolazi na zabavu. Otkrivši da Brise nema Cielo šalje Sergija da ju pronađe. Na povratku kući Brisa pobjegne iz kola i otrči na plažu. Tamo zavodi Sergija koji prevari Cielo. Doznavši za događaj na plaži Cielo prisili Sergija da se oženi Brisom, premda ga još voli. Da bi ga odmaknula od sebe Cielo se pristaje udati za Marca Durana, čovjeka prema kojem ne skriva odbojnost koju osjeća prema njemu.

Telenovela ‘Za tvoju ljubav’ je 2000.godine osvojila sedam nominacija za prestižne nagrade Premios TVyNovelas među kojima su i one za najbolju glumicu, glumca i telenovelu. Ljubav, strasti i želja snage su koje pokreću ovu priču. Svaki lik unutar serije mora prvo pogledati duboko u sebe i svoje srce kako bi otkrio svoje prave osjećaje.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Maria Del Cielo Montalvo / Aurora

Gabriela Spanic

Maria Del Cielo Montalvo / Aurora

Gabriela_Spanic-ttt

Marco Duran

Saul Lisazo

Marco Duran

Saul-tt

Dr. Sergio Zambrano

Gerardo Murguía

Dr. Sergio Zambrano

Gerardo-Murguía-ttt

Brisa Montalvo de Zambrano

Margarita Magana

Brisa Montalvo de Zambrano

Margarita-Magaña

Miranda Narvaiz

Katie Barberi

Miranda Narvaiz

Katie-Barberi-ttt

Mama Paz

Iran Eory

Mama Paz

Irán_Eory

Lazaro Robledo

Joaquin Cordero

Lazaro Robledo

Joaquín-Cordero

Don Nicolas Montalvo

Roberto Vander

Don Nicolas Montalvo

Roberto-Vander