Zamka - Sapunice | Sapunice

Zamka

( Acorralada )

zamka-najava-1.jpg

ZEMLJA PROIZVODNJE: SAD

GODINA PROIZVODNJE: 2006

PRODUKCIJA: Univision

BROJ EPIZODA: 187

REDATELJ: Tito Rojas i Yaki Ortega.

AUTOR: Alberto Gomez

http://  Televizija koja prikazuje:

Sadržaj serije

Zamka je telenovela o dvije žene, ista priča, 20 godina razlike. Ukratko, to je sudbina Fedore kojoj je Octavia Irazabal uništila i oduzela sve. Ukrala joj tvornicu, uzela dvije kćeri i od njih napravila siročad te optužila Fedoru za zločin koji nije počinila.

Dvadeset godina kasnije Fedora izlazi iz zatvora odlučna da pred lice pravde dovede Octaviju Irazabal. No sudbina i za nju ima svoj plan. Njena starija kći Diana sada je prelijepa 23-ogodišnjakinja i medicinska sestra koja radi u kući Irazabal. Tamo se zaljubljuje u fatalnog Maximiliana, sina majčine najgore neprijateljice Octavije. Gaby, druga Fedorina kći također živi na imanju obitelji Irazabal gdje radi kao sluškinja. Znajući za što je sve sposobna Octavija, Gaviota pokušava uvjeriti svoje kćeri da se drže podalje od njihovih sinova, Maximiliana i Larryja.

Fedora je odlučna krenuti u borbu života kako bi izbavila kćeri iz zamke koje im priređuje obitelj Irazabal. No hoće li majčina osveta uspjeti izbjeći zamku koju joj priređuje strastvena i snažna ljubav?

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Maximiliano Irazabal

David Zepeda

Maximiliano Irazabal

David-Zepeda-t

Sin je Octavije, Fedorine neprijateljice. Vrlo zgodan Maximiliano radi u obiteljskoj firmi. Prije tri godine ostao je bez supruge Marfil, no sada je u vezi sa Camilom. Kada upoznaje Dianu zaljubljuje se u nju.

Diana Soriano

Alejandra Lazcano

Diana Soriano

Alejandra-Lazcano-t

Diana je mlada i plemenita osoba dobra srca. Medicinska je sestra, djevojka iz niže klase, koja je zapravo kćer Fedore Garces Ledezma. Počinje raditi u kući Irazabal te se zaljubljuje u Maximiliana Irazabala, sina žene Octavije koja je uništila život njezine majke. Tako počinje priča puna ljubavi i osvete.

Larry Irazabal

William Levy

Larry Irazabal

William-Levy-t

Larry je Oktavijin sin i Maximilianov brat. Nakon što je ostavio zaručnicu Pilar pred oltarom, zaljubljuje se u Gabrielu.

Fedora Garces Ledezma / Gaviota

Sonya Smith

Fedora Garces Ledezma / Gaviota

Sonya-Smith-t

Fedora / Gaviota je Dianina i Gabrielina majka i osvetoljubiva žena. Bila je u zatvoru 20 godina za zločin koji je počinila Octavia. Fedora je nakon izlaska iz zatvora odlučna da pred lice pravde dovede Octaviju Irazabal. Tako postaje pjevačica u noćnom klubu pod pseudonimom Gaviota te se sprijatelji sa svojim davno izgubljenim kćerima.

Octavia Alarcon de Irazabal

Frances Ondiviela

Octavia Alarcon de Irazabal

Frances-Ondiviela-t

Octavia je nagativka, majka Maximiliana i Larryja i okrutna žena, udana za Alberta, sina Done Sante. Dona Santa nikad nije voljela Octaviju i nije željela da se njezin sin oženi s njom.

Marfil Mondragon de Irazabal

Maritza Rodriguez

Marfil Mondragon de Irazabal

Maritza-Rodriguez-t

Marfil je negativka, supruga Maximiliana, za koju on misli da je mrtva. No ona je skrivena u jednoj sobi na njihovu imanju i oporavlja se.

Paola Irazabal

Elizabeth Gutierrez

Paola Irazabal

Elizabeth-Gutierrez-t

Paola je kćer Octavije, koju ima iz avanture sa Pacom. Ovisnica je o drogi koja pogiba u tragičnoj automobilskoj nesreći.