Zanimljivosti o sapunicama - Sapunice | Sapunice

Srijeda 9. 7. 2014.

La-usurpadora

Zanimljivosti o sapunicama

- U telenoveli Otimačica Gabriela Spanic glumila je dva fizički jako slična lika – blizanke Paolu i Paulinu. U jednoj sceni tučnjave između njih priskočila joj je u pomoć njezina rođena sestra blizanka Daniela Spanic odglumivši Paolu. Naime, Gabrieli bi samoj bilo jako teško izvesti tu scenu.

– Popularna argentinska serija za tinejdžere Rebelde way izazvala je totalni kaos u Izraelu. U terminu kad se prikazivala serija u Izraelu se sve zaustavljalo da bi se gledala epizoda “buntovnika”. Zatvarale su se sve prodavaonice i restorani!

– Nakon ulaska lika Santiaga u telenovelu Anin dvostruki život, gledatelji su mogli samo nagađati s kim će ostati Anin lik. Snimljena su čak i dva različita kraja – jedan u kojem Ana (Ana Layevska) ostaje s Rafaelom (Rafael Amaya) i drugi u kojem Ana ostaje sa Santiagom (Jorge Aravena). U većini država prikazan je prvi kraj.

– Na snimanju telenovele Lazos de amor (Ljubavne veze) u kojoj se proslavila trostrukom ulogom glumeći tri identične sestre, Lucero je započela vezu sa svojim sadašnjim suprugom, pjevačem Manuelom Mijaresom koji je u spomenutoj telenoveli glumio samog sebe. U braku su od 1997. godine.

Komentari