Žeđ za životom - Sapunice | Sapunice

Žeđ za životom

( Chasing Life )

01_chasing_life-naslov

ZEMLJA PROIZVODNJE: Amerika

GODINA PROIZVODNJE: 2014

PRODUKCIJA: ABC

BROJ EPIZODA: 34

REDATELJ:

AUTOR: Jean-Marie Poire

http://abc.go.com/

Sadržaj serije

April (Italia Ricci) je pametna, karizmatična i ambiciozna novinarka. Dvadeset (i nešto) joj je godina. Kad nije zauzeta potragom za novom ekskluzivnom pričom, April pokušava uskladiti posao i obitelj koju čine njezina obudovjela majka Sara (Mary Page Keller), buntovna mlađa sestra Brenna (Haley Ramm) i baka (Rebecca Schull). Upoznajemo April u ključnom trenutku njezinog života: ukazala joj se jedinstvena prilika da zadivi strogog urednika bostonskih novina za koje radi. Usto, njezina se uredska romansa sa seksi kolegom Dominicom (Richard Brancatisano) upravo rasplamsala.

Neobičnom igrom sudbine April se nađe u bolnici u kojoj kao onkolog radi njezin davno otuđen ujak George (Steven Weber). Tamo saznaje užasnu vijest – ima rak.

Serija prati April u trenucima njezinog suočavanja sa strašnom istinom. I to u onom razdoblju života u kojemu bi trebala, kao i svaka druga djevojka njezine dobi, razmišljati jedino o ljubavi i uspjehu. No April se odlučuje boriti i odbija se odreći svojih snova i ciljeva. Na tom mučnom putu pronaći će u sebi novu snagu i strast te otkriti da je suočavanje sa smrću možda jedini način da se doista počne živjeti.

Serija “Žeđ za životom” adaptacija je uspješne meksičke televizijske serije, a nastala je u koprodukciji BV Family Productions, Lionsgatea i Televise u suradnji s ABC Family.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

April Carver

Italia Ricci

April Carver

italia-ricci

Sara Carver

Mary Page Keller

Sara Carver

mary-page-keller

Beth Kingston

Aisha Dee

Beth Kingston

aisha-dee

Dominic Russo

Richard Brancatisano

Dominic Russo

richard-brancatisano

Brenna Carver

Haley Ramm

Brenna Carver

haley-ramm