Zemlja strasti - Sapunice | Sapunice

Zemlja strasti

( Tierra de pasiones )

Zemlja-strasti 2

ZEMLJA PROIZVODNJE: Kolumbija

GODINA PROIZVODNJE: 2006

PRODUKCIJA: Telemundo

BROJ EPIZODA: 172

REDATELJ: Luis Manzo

AUTOR: Eric Vonn

http://tv.telemundo.yahoo.com/tierradepasiones/

Sadržaj serije

U Zemlji strasti glumi najatraktivniji par južnoameričkih sapunskih opera današnjice – Gabriela Spanic i Saul Lizaso. Valeria San Roman je lijepa žena sa tužnom životnom pričom. Francisco je zgodni i uspješni udovac. Ljubavni zaplet smješten je u svijet bogatih vinogradara na Floridi, gdje se Valeria San Roman (Gaby) zaljubi u direktora marketinga Francisca Contrerasa (Saul) koji joj postaje najveći poslovni konkurent.

Isprva se njihove snažne osobnosti sukobljavaju, ali što više vremena provode zajedno rađa se strastvena ljubav za koju su spremni boriti se do kraja. Za to će morati uložiti dodatne napore, budući da ih razdvojiti nastoje Valerijin otac Chema, Marcia, udovica Franciscova oca koja s vremenom postaje Chemina ljubavnica, Paula, Franciscova bivša djevojka i Miguel, Valerijin pohlepni bivši dečko.

Ovo je serija koja potencira važnost ljubavi, porodice, prijateljstva i dobrote.

Najpopularniji glumac latinoameričkih telenovela u Hrvatskoj, 50-godišnji Argentinac Saul Lisazo, zajedno s kolegicom Gabrielom Spanic, Venezuelankom hrvatskih korijena, nakon što su zajedno glumili u serijalu “Za tvoju ljubav”, koji se 2001. godine prikazivao u Hrvatskoj, a Saul kao Glorijin gost izazvao pravu “Saulomaniju”, popularni glumački par ponovno je osvajio gledatelje. Ovaj put Da su Saul i Gaby ponovno napravili odličan posao, svjedoči i najveća gledanost u povijesti američke producentske kuće Telemundo – čak 28 posto!

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Valeria San Roman

Gabriela Spanic

Valeria San Roman

G S ttt

Valeria je prekrasna žena izrazite snage i volje koje joj pomažu prebroditi nesretnu ljubav, majčine frustracije, nedostatak očeve ljubavi i samoću. Valeria vodi vinariju s ocem Chemom za koga je ona simbol nezadovoljstva i neprestano joj prigovara. Dan prije njezinog vjenčanja Valeria saznaje da je otac potplatio mladoženju i ona je dio poslovnog dogovora.

Francisco Contreras

Saul Lisazo

Francisco Contreras

S L ttt

Francisco je uspješni publicist i udovac koji živi u gradu sa sinom jedincem. Jednog dana odlazi na očev ranč gdje saznaje da se otac oženio s mnogo mlađom ženom koja imanje vodi u propast, a njegova oca u samoubojstvo. Zbog novonastalih okolnosti Francisco ostaje u dolini i nastoji spasiti obiteljski posao od bankrota. Životni preokret dovodi ga do Valerije s kojom sklapa poslovno partnerstvo.

Marcia Hernandez

Catherine Siachoque

Marcia Hernandez

catherine-siachoque-tt

Pablo Gonzalez

Francisco Gattorno

Pablo Gonzalez

franciscogattorno-ttt

Jose Maria "Chema" San Roman

Hector Suarez

Jose Maria "Chema" San Roman

hector_suarez-ttt

Belinda San Roman

Geraldine Bazan

Belinda San Roman

Geraldine-Bazan-ttt