Žena - Sapunice | Sapunice

Žena

( Kadin )

zena-2

ZEMLJA PROIZVODNJE: Turska

GODINA PROIZVODNJE: 2017

PRODUKCIJA: MF Yapim

BROJ EPIZODA:

REDATELJ: Merve Girgin, Nadim Güç

AUTOR:

http://mfyapim.com/productions/kadin/

Sadržaj serije

Kako nastaviti dalje kada ti sudbina prerano oduzme ljubav života? Što kad ti od te ljubavi ostane dvoje djece koja su ti najveća radost, ali i najveća briga? Je li majčina ljubav mjerljiva?

Odgovore na ta pitanja donosi nova turska serija „Žena“. Serija je to koja je za ekrane prikovala milijune gledatelja u Turskoj i koja nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Teška životna priča glavne junakinje Bahar potpuni je sadržajni pomak od dosad viđenih turskih serija zbog čega je već u prvim epizodama postala televizijskih hit.

Glavnu ulogu igra 32-godišnja Özge Özpirinçci (Bahar) dok njezinog supruga igra Caner Cindoruk (Sarp). Bahar i Sarp su živjeli skromno i sretno sa svojom djecom Nisanom i Dorkuom. No, Sarp pogine, a Bahar nema vremena tugovati – mora svojoj djeci osigurati krov nad glavom i odgojiti ih u ljubavi i sa sjećanjem na neprežaljenog oca. Iako sve upućuje da je Sarpova smrt bila nesretan događaj, Bahar ni ne sluti da sve vodi ka događaju otprije 20 godina. Bahar je odrastala bez majke koja ju je napustila zbog drugog muškarca, a sudbina je odlučila da je vrijeme za suočavanje s problemima iz prošlosti.

Serija „Žena“ (turski „Kadin“) počela je sa snimanjem 2017. godine u produkciji MF Yapim, a nastala je prema japanskom originalu. Zbog velikog interes publike, serija će imati i drugu sezonu čije snimanje počinje u rujnu ove godine.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Bahar

Özge Özpirinçci

Bahar

ozge-ozpirincci-sli-1

Sarp

Caner Cindoruk

Sarp

202210-jpg-c_640_320_x-f_jpg-q_x-xxyxx

Hatice Sarıkadı

Bennu Yıldırımlar

Hatice Sarıkadı

bennu-yildirimlar

Yeliz Ünsal

Ayça Erturan

Yeliz Ünsal

ayca-erturan

Jale Demir

Ece Özdikici

Jale Demir

ece-ozdikici

Şirin Sarıkadı

Seray Kaya

Şirin Sarıkadı

seray-kaya

Arif

Feyyaz Duman

Arif

feyyaz-duman