Život teče dalje - Sapunice | Sapunice

Život teče dalje

( A vida da gente )

Život teče dalje-najava

ZEMLJA PROIZVODNJE: Brazil

GODINA PROIZVODNJE: 2011

PRODUKCIJA: Rede Globo

BROJ EPIZODA: 70

REDATELJ:

AUTOR: Jayme Monjardim

http://gshow.globo.com/novelas/a-vida-da-gente/

Sadržaj serije

U novoj brazilskoj telenoveli “Život teče dalje”, životna drama, osjećaji i ljubav potke su neobičnih obiteljskih odnosa. Ova izvrsna telenovela govori nam kako jedino ljubav daje snagu kada život skrene s planiranog puta.

Ana je perspektivna tenisačica, ali zatrudni sa svojim dečkom Rodrigom. Njezina majka Eva u svemu upravlja njome, te je natjera da raskine vezu i napusti grad kako pokrovitelji ne bi doznali za dijete i raskinuli ugovore.

Nakon rođenja malene Júlije, Ana jedva čeka da se vrati tenisu i da Rodrigu kaže istinu o svome odlasku. Kao uvijek, uz nju je sestra Manuela koja joj je poput najbolje prijateljice. Majka Eva svima laže da je Júlia njezino dijete iz neke njezine veze. Eva se uvijek zaštitnički odnosila prema Ani i veoma je angažirana oko nje, a prema Manueli nikada nije pokazivala nimalo nježnosti i topline.

Sestre više ne mogu podnositi život s nametljivom majkom, te odluče pobjeći i sa sobom odnijeti malenu Júliju. Putem dožive tešku prometnu nesreću nakon koje Ana pada u duboku komu.

Vrijeme prolazi, a kod Ane nema znakova poboljšanja. Manuela preuzima ulogu Júlijine majke. Mori je osjećaj krivnje, te odluči priznati Rodrigu da je Júlia njegova kći. Njih dvoje zajednički dijele sve radosti, ali se i nose s poteškoćama oko djetetova odgoja, te se na kraju i zaljube. Nakon pet godina, Júlia je sretna djevojčica. Zna da je Ana njezina majka i da je s Manuelom zbog majčine odsutnosti.

Ana se najedanput budi iz kome i otkriva stvarnost posve drukčiju od one kakvu pamti: Manuela i Rodrigo su skupa, a Júlia Manuelu doživljava kao majku. Ana je radosna jer je Júlia velika i zdrava djevojčica, zahvalna je Manueli jer se brinula o malenoj kao prema svojoj kćeri, ali u sebi je nesretna jer mora zatomiti osjećaje prema Rodrigu i zavist prema Manueli koja živi njezin život. Ana kaže Manueli da je Rodrigo više ne zanima i da joj se sviđa liječnik Lúcio. Zapravo u sebi potiskuje ljubav prema Rodrigu. Ana uživa svesrdnu pomoć svoje drage sestre tijekom prilagodbe novome životu, sve dok njihova majka Eva ne okrene jednu protiv druge.
Slijedi Anina velika borba kako bi započela neki novi život. U tome i uspijeva zahvaljujući pozitivnom stavu, upornosti i beskrajnoj ljubavi jer jedino tako može nadići neočekivane životne preokrete.

U seriji ćemo vidjeti prekrasne krajolike i mjesta od kojih zastaje dah. “Život teče dalje” uzbudljiva je telenovela koja nam govori kako ljubav može održati obitelj na okupu i pomoći da se prebrode i najveći problemi.

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Ana Fonseca

Fernanda Vasconcellos

Ana Fonseca

ana_principal_

Rodrigo Macedo

Rafael Cardoso

Rodrigo Macedo

rodrigo_principal_personagem

Manuela Fonseca

Marjorie Estiano

Manuela Fonseca

manu_principal_personagem

Lúcio

Thiago Lacerda

Lúcio

lacerda-principal

Eva Fonseca

Ana Beatriz Nogueira

Eva Fonseca

eva_principal

Jonas Macedo

Paulo Betti

Jonas Macedo

jonas_principal_personagem

Júlia

Jesuela Moro

Júlia

julia_principal_

Cris

Regiane Alves

Cris

cris_principal