Zlatni dečko - Sapunice | Sapunice

Zlatni dečko

( Golden Boy )

zlatni-decko

ZEMLJA PROIZVODNJE: Amerika

GODINA PROIZVODNJE: 2013

PRODUKCIJA: CBS

BROJ EPIZODA: 13

REDATELJ:

AUTOR: Nicholas Wootton

http://www.cbs.com/

Sadržaj serije

U novoj drami Grega Berlantija (Everwood, Prljavi seksi novac, Igre moći) i dobitnika nagrade Emmy Nicholasa Wootona (Chuck, Njujorški plavci), mladi ambiciozni policajac brzo se probija u njujorškoj policiji, katkad možda upitnim metodama, nakon što je na dužnosti postao junak.

Theo James glumi samouvjerenog Waltera Williama Clarka Jr., koji se probija do mjesta detektiva u jednom od najuglednijih Odjela za ubojstva u gradu. Clarkov je novi partner detektiv Don Owen, iskusni policajac kojeg dvije godine dijele od mirovine. Owen je nervozan zbog Clarkovih nekonvencionalnih metoda koje ne sjedaju ni drugom alfa-mužjaku u postaji, detektivu Arroyu, čiju je ambicioznost teško ignorirati.

U svakoj epizodi idemo sedam godina u budućnost, gdje je zlatni dečko Clark postao najmlađi načelnik u povijesti njujorške policije, a zatim se vraćamo u sadašnjost da vidimo kako je izgledao njegov put do vrha. Uz pozitivce i negativce, pitanje koje se postavlja jest kako postati zlatni dečko?

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Walter William Clark Jr.

Theo James

Walter William Clark Jr.

Theo James ttt

Theo James glumi Waltera Williama Clarka Jr., mladog i ambicioznog policajca koji se brzo probija u njujorškoj policiji, katkad možda upitnim metodama, nakon što je na dužnosti postao junak.

Christian Arroyo

Kevin Alejandro

Christian Arroyo

Kevin Alejandro ttt

Kevin Alejandro glumi detektiva Christiana Arroya, alfa-mužjaka u postaji koji je ambiciozan kao Clark (Theo James), ali manje moralan.

Deborah McKenzie

Bonnie Somerville

Deborah McKenzie

Bonnie Somerville ttt

Bonnie Somerville glumi detektivku Deboru McKenzie, žilavu policajku treće generacije koja je jedina žena u timu.

Joe Diaco

Holt McCallany

Joe Diaco

HOLT McCALLANY ttt

Holt McCallany glumi detektiva Joea Diaca koji ima dobre veze koje bi Clarku (Theo James) mogle dobro doći.