Zlatni dvori: Petar poljubi Anu, a između Antuna i Vesne frcaju iskre - Sapunice | Sapunice

Petak 30. 12. 2016.

zd1

Zlatni dvori: Petar poljubi Anu, a između Antuna i Vesne frcaju iskre

Sljedeći će tjedan u Zlatopolju započeti burno. Dok policija privodi Domagoja jer je napao Markova oca, nastavlja se drama ljubavnog trokuta između Ane, Mladena i Petra. Naime, Mladen će iznenada poljubiti Anu, a u tom trenutku na njih će naletjeti Petar, kojega prizor poprilično uzruja. Međutim, Ana mu ubrzo objasni kako ju je Mladen neugodno iznenadio poljupcem, pa će ubrzo pasti još jedan poljubac, i to između Petra i Ane!

Njih pak ugledaju Nera i Mladen, koji jedno u drugome vide saveznike. Rivalstvo će eskalirati kada Nera napadne Anu, a zatim padne i odglumi da joj je pozlilo, što će je samo dovesti u novi problem jer se prestraši da će Sonja tijekom liječničkog pregleda otkriti njezinu lažnu trudnoću. Hoće li je Sonja napokon razotkriti?

zd2

Za to vrijeme, prepucavanja između Antuna i Vesne također prelaze u iskrice, pa i između njih dvoje padne prvi poljubac, iako on u naletu strasti završi Vesninom ozljedom, koja će nasmijati Jozu, Holcera i Helenu. Petar i Ivan žele uhvatiti Jana na djelu s Nerom, ali ga umjesto toga uhvate sa drugom djevojkom, snašom Majom. Dok Žana razmišlja što će se dogoditi s njom i Nikolom, koji je pobjegao iz sela, Irena je pak izvan sebe od ljubomore na Sonju i Vinka, posebice jer ne uspijeva učiniti Vinka ljubomornim preko Gorana, što će se uskoro promijeniti. Sonja će objaviti da odlazi u mirovinu, a Mladenu ponudi mjesto seoskog liječnika.

zd3

Hoće li ga Mladen prihvatiti, čak i nakon što ga Ana odbije? Ni Zvonku ne cvjetaju ruže u ljubavi i rastužuje ga kada shvati da je odnos između Kate i Dalibora sve čvršći. Je li zaista u pravu ili ipak ima pogrešan dojam? Kako će se razriješiti ljubavne muke omiljenih likova iz Zlatopolja, ne propustite pogledati u novim nastavcima serije ‘Zlatni dvori’ na Novoj TV!


zd1b

Komentari