Znaj da te volim - Sapunice | Sapunice

Znaj da te volim

( De que te quiero, te quiero )

Znaj-da-te-volim

ZEMLJA PROIZVODNJE: Meksiko

GODINA PROIZVODNJE: 2013

PRODUKCIJA: Televisa

BROJ EPIZODA: 165

REDATELJ:

AUTOR: Valentina Parraga

http://www.televisa.com/telenovelas/de-que-te-quiero/

Sadržaj serije

Znaj da te volim (De que te quiero, te quiero) je priča o Nataliji i Diegu koji se upoznaju se tijekom ribarske zabave u Tuxpanu, u državi Veracruz, na kojoj će Natalia biti proglašena kraljicom. Među njima se rađa ljubav na prvi pogled. Nijedno ne želi znati ništa o životu onoga drugog, te se bez previše razmišljanja upuste u ljubavnu vezu. Natalia nije svjesna da Diego ima brata blizanca Rodriga koji se uvijek natjecao s njim. Nakon što Rodrigo sazna da Diego ima novu djevojku, odluči utjeloviti svoga brata i pravi se da je on Diego one noći kada će Nataliju proglasiti kraljicom. Naivna Natalia ništa ne sluti sve dok naglo ne otkrije da je “Diego” samo želi napastovati. Na sreću, njezin prijatelj Andrés je brani, no tijekom borbe Rodrigo (“Diego”) padne, udari glavom i padne u komu. Natalia i Andrés bježe vjerujući da je mrtav, no Natalia sve ispriča Carmen koja je šalje u México. Diego vjeruje da se Natalia samo poigrala s njegovim osjećajima i pobjegla s drugim.

Dvije godine poslije, obitelj García odluči se preseliti u México. Carmen, koja je cijeli svoj život bila uporna, odluči i dalje voditi svoj restoran u verakruškom stilu u glavnome gradu. Natalia nalazi posao u tvrtki Caprico i ponovno se sastaje s Diegom Cáceresom koji je potpredsjednik tvrtke. Natalia isprva bježi od njega shvativši da ga ipak nije ubila, no prestravljena je mišlju da bi je on mogao ponovno pokušati silovati zbog osvete. Diego je natjera da mu objasni zašto je otišla iz njihova grada. Nakon što su napokon sve razjasnili, ne mogu nastaviti svoju romansu jer je Diego u braku s Dianom. Natalia odluči biti podalje od njega i tvrtke Caprico, ali Carmen je žrtva trgovca drogom koji je ucjenjuje i zbog toga završi u zatvoru. Jedini način da izađe iz zatvora bio bi da prihvati pomoć koju joj nudi Diego. Kako bi mu isplatila svaki novčić, Natalia prihvaća posao u tvrtki Caprico, i radi uz njega.

Kada Diana dozna da je Diegova nova tajnica njegova stara i prava ljubav, objavljuje Nataliji rat, a uz nju je djed Vicente Cáceres koji je istinski mrzi. Međutim, Irena Cáceres koja se vraća u grad postaje Natalijina najveća saveznica.

Diana, koja je odbila Diegu dati rastavu manipulirajući njime pomoću djeteta koje nosi, sasvim je poludjela i pokuša ubiti Nataliju izazvavši tešku prometnu nesreću. Iako će Natalia i Diego kasnije dobiti priliku za ljubav, a čak će planirati i vjenčanje, njihovi planovi neće ići kako su zamislili jer se Rodrigo probudi iz kome i želi se osvetiti Diegu smatrajući ga krivcem za svoju tragediju. Njegov prvi cilj je Natalia…

Galerija

najnovije fotografije

Komentari

Glumci

Natalia Vargas de Cáceres

Livia Brito

Natalia Vargas de Cáceres

Livia-Brito-ttt

Diego/Rodrigo Cáceres

Juan Diego Covarrubias

Diego/Rodrigo Cáceres

Juan-Diego-Covarrubias-ttt

Carmen García

Cynthia Klitbo

Carmen García

Cintia-Klitbo-ttt

Diana Mendoza de Cáceres

Esmeralda Pimentel

Diana Mendoza de Cáceres

Esmeralda-Pimentel-ttt

Irene Cáceres de Cortés

Marisol del Olmo

Irene Cáceres de Cortés

Marisol-del-Olmo-ttt

Eleazar Medina

Marcelo Cordoba

Eleazar Medina

Marcelo-Córdoba-ttt

Vicente Cáceres

Aarón Hernán

Vicente Cáceres

Aarón-Hernán-tttt

Karina Montiel

Daniela Luján

Karina Montiel

Daniela-Luján-ttt