Zvjezdice: Lucija, Paola i Patricia izborile su prolaz dalje - Sapunice | Sapunice

Nedjelja 15. 4. 2018.

pobjednice-kolaz

Zvjezdice: Lucija, Paola i Patricia izborile su prolaz dalje

Od deset fantastičnih mladih talenata, koji su se predstavili u prvoj epizodi ‘Zvjezdica’, tri su cure pridobile najviše glasova žirija te nastavljaju natjecanje.

Treća sezona popularnog RTL-ovog glazbeno-natjecateljskih showa započela je uspješno. Deset malih pjevačkih genijalaca pustilo je svoj glas na pozornici i oduševilo članove žirija.

Prva je to učinila Lucija Stipanović, koja je glas Mie Negovetić dobila čim je zapjevala. Miji su se uskoro pridružili i kolege iz žirija te je tako petnaestogodišnjakinja iz Rijeke dobila ukupno 5 glasova!

zvjezdice-s03e01-100

„Ja sam stvarno ostala u šoku, bila si odlična. Meni je ta pjesma jako draga i na prvom tonu sam čula da imaš samokontrolu i ostala sam bez riječi, bravo!“, pohvalila ju je pobjednica prve sezone ‘Zvjezdica’, koja se odlično snašla u novoj ulozi.

Sljedeća koja je uspjela dobiti sve glasove bila je Paola Rokić, preslatka sedmogodišnja curica, koja je bezvremenskim hitom ‘Sve bi seke ljubile mornare’ podigla žiri na noge.

zvjezdice-s03e01-144

„Tu se vide utakmice u nogama, imaš prekrasni zvonki glas, scenski nastup fantastičan, samo naprijed!“, podržao ju je Luka Nižetić, koji je odmah primijetio energiju sličnu svojoj kolegici Indiri Levak.

„Ovo je mini me. Otići ću u backstage razgovarati s mamom, ja ću tebe ukrasti!“, našalila se pjevačica.

Treća kandidatkinja sa zasluženim prolazom dalje je Patricia Hrgović. Dvanaestogodišnjakinja iz Slatine dobila je 4 glasa žirija te je trebala proći ‘a capella’ izazov zajedno s još petero kandidata jednakog broja bodova – Mirjanom Govorčin, Jill-Letiziom Kantolić, Lucijom Plešom, Marinom Crnjakom i Zlatom Jurišić. Iako je konkurencija bila jaka, a borba napeta, Patricia je uspjela pridobiti žiri, koji se na kraju večeri odlučio za njezin disciplinirani i staloženi glas.

zvjezdice-s03e01-170

U top 22 upisana su prva tri imena, a koji kandidati će se sljedeći naći na tom popisu, ne propustite pogledati u drugoj epizodi ‘Zvjezdica’, sljedeću subotu, 21. travnja u 20 sati na RTL-u!

Komentari