Bojana Ordinačev - Sapunice | Sapunice
Bojana-Ordinacev

Bojana Ordinačev

Rođendan: 14. 8. 1980.

Znak: Lav

Bojana Ordinačev rođena 14.8.1980.g. u Novom Sadu.

Nakon završene srednje umjetničke škole (smjer dizajner tekstila) upisala je studij Ruske književnosti u Novom Sadu, ali je na drugoj godini odustala. Odlazi u Beograd i upisuje Akademiju, gdje je i diplomirala.

Prvu priliku na televiziji dobila je u reklami za talijansku kozmetičku kuću još na drugoj godini studija. Za ulogu u seriji “Ne daj se, Nina” izabrana je na velikom castingu u Beogradu. U seriji tumači negativku Patriciju Vučković, koja zagorčava život Nini.  Bojana je u Zagreb stigla u rujnu 2007. i ostat će do ljeta 2008. godine. To joj neće predstavljati problem jer joj je majka rođena Zagrepčanka i ovdje ima puno rodbine.

Slobodno vrijeme i vikende provodi sa obitelji, prijateljima i dečkom u Beogradu. Njeno kazalište je “Boško Buha” gdje svaki vikend glumi u dvije predstave: “Mačak u čizmama” i “Ukroćena goropadnica”. Bojana zbog toga živi na relaciji Zagreb – Beograd pa ni nema vremena za izlaske. S ekipom sa seta voli otići na večeru u restoran Korčula. Nakon svakodnevnog napornog snimanja voli se opustiti uz muziku ili otići na bazen.

Filmografija:

Ne daj se, Nina! (2007)
Caravaggio (2007)
Jelena (2004)
M(j)ešoviti brak (2003)

Komentari